Twinkle | Digital Commerce

Jysk start click-and-collect in nieuwe Belgische webshop

2017-05-28
25461432
  • [nieuws]
  • 1:04

Jysk opende deze maand zowel fysiek als online zijn deuren bij onze zuiderburen: vanaf nu kunnen Belgische consumenten hun bestellingen ook in winkels laten klaarzetten. De Ikea-concurrent bezorgt er sinds kort ook thuis.

Over enkele jaren wil Jysk meer dan vijftig filialen in België geopend hebben: nu zijn dat er nog twee. De nieuwe webshop geeft actuele winkelvoorraden weer en biedt klanten sinds gisteren de optie om, naast thuislevering, artikelen online artikelen te reserveren en op te halen in een vestiging.

Iets bijzonders
'Jysk is een grote organisatie met veel winkels over de hele wereld. Echter we openen in België wetende dat we nieuw zijn voor de Belgische consument en dat we iets bijzonders moeten bieden om succesvol te kunnen zijn', verklaarde Frank Christant, country manager voor Jysk in Nederland en België al bij de aankondiging van de komst van Jysk bij onze zuiderburen.

Internationaal
In Nederland maakte Jysk begin februari zijn assortiment online beschikbaar. De Deense keten heeft meer dan 2.340 winkels in 41 landen en haalde vorig jaar de 174e plaats in de Twinkle100. Het boekjaar 2016 was voor de Scandinaviër het eerste waarin het operationele winst schreef in ons land.