Twinkle | Digital Commerce

5 voordelen van jouw financiering regelen via Knab Crowdfunding

2017-05-27
180101
 • 2:10

Het is voor ondernemers steeds lastiger om een lening te krijgen via de traditionele banken. Vooral mkb’ers ervaren dit en kunnen daardoor lastig doorgroeien. Steeds meer mkb’ers ontdekken daarom het gemak van financiering via crowdfunding.

Knab ziet ook het voordeel voor zowel ondernemers als investeerders en lanceerde afgelopen jaar Knab Crowdfunding.

Via Knab Crowdfunding kunnen ondernemers snel een betrouwbare lening krijgen tot 1 miljoen euro. Het voordeel van crowdfunding is dat je direct ziet of het publiek vertrouwen heeft in jouw bedrijf en je ondernemingsplan. Via Knab Crowdfunding wordt jouw aanvraag gedeeld met ruim 100.000 potentiële investeerders, de klanten van Knab. Is het publiek enthousiast? Dan heb jij de financiering snel rond en heb je direct fans gecreëerd voor je onderneming. Voorheen was Crowdfunding vooral populair bij creatieve projecten of startups. Dat is het nog steeds, maar ook de volwassen bedrijven kiezen steeds vaker voor deze moderne, volgroeide financieringsvorm. 2015 was volgens Crowdfundmarkt het derde jaar op rij dat het geïnvesteerde vermogen via crowdfunding is verdubbeld. We zetten de vijf voordelen van Knab Crowdfunding voor je op een rijtje.
 

 1. Een nieuwe lening, én nieuwe klanten
  Via Knab Crowdfunding bouw je een band op met je investeerders. Ze tonen vertrouwen in je product. Doordat zij rendement ontvangen, creëer je een win-win situatie voor beide partijen. Je leningaanvraag wordt gedeeld met 100.000 potentiële investeerders. Die natuurlijk ook jouw klant kunnen worden.
   
 2. Snel je financiering regelen
  Knab Crowdfunding neemt bij een aanvraag binnen 2 werkdagen contact met je op. Na een bezoek aan je bedrijf wordt gekeken of je aanvraag haalbaar is. Als je aanvraag compleet en correct is, dan hoor je binnen een week of je leningaanvraag wordt geplaatst.
   
 3. Professionele begeleiding van de Crowdfund Coach
  Dat het zo snel kan komt door de professionele begeleiding van de Crowdfund Coach. De coach staat je bij vanaf de eerste afspraak tot het geld van de lening op je rekening staat.
   
 4. Knab investeert ook mee in jouw lening
  Hoe gezonder jouw onderneming, des te gunstiger de condities. Bovendien kent Knab Crowdfunding minder beperkende voorwaarden dan een banklening. En als je lening wordt geplaatst dan investeert Knab ook mee in je lening voor 10%, want Knab stimuleert goed ondernemerschap.
   
 5. Geen verplichting om een Knab rekening te openen|
  Knab helpt jou graag als ondernemer om de financiering te regelen en verplichten je niet om een zakelijke rekening te openen. Dat is de service van Knab.


Meld je aan als ondernemer!
Knab Crowdfunding is altijd op zoek naar serieuze ondernemers met een financieringsbehoefte. Lees alles over Knab Crowdfunding voor ondernemers en vraag een lening aan. Verschillende ondernemers gingen jou al voor!