Twinkle | Digital Commerce

Miinto bouwt webshops voor boutiques

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:55

Modeplatform Miinto lanceert MyMiinto, een dienst waarbij aangesloten boutiques eenvoudig hun eigen webshop kunnen bouwen. Het Deense online modebedrijf wil het zo gemakkelijker maken voor boutiques om online te gaan.

Inmiddels is, na een pilotfase, MyMiinto actief in Zweden, Noorwegen, Denemarken en Nederland. Op de interactieve site kunnen de modezaken kiezen uit een eenmalige start-up optie of een maandelijks abonnement.

Finnz
Twintig boutiques hebben er tot nu toe een webshop mee opgezet en zijn daarmee zowel op het Miinto-platform als via een eigen URL te vinden. De Nederlandse boutique Finnz uit Veghel bouwde via MyMiinto een webshop: 'Niet alleen zorgt dit voor de nodige extra omzet, maar het is ook een super mooie aanvulling op onze succesvolle offline winkel.'

Sprong wagen
Miinto Nederland-directeur Marc Kooiman heeft ernaar uitgekeken de dienst te kunnen lanceren. 'MyMiinto is zowel voor nieuwe boetieks, maar ook voor onze huidige aangesloten 200 shops. Veel boetieks dromen namelijk van hun eigen online shop maar hebben de sprong nog niet durven wagen”.