Twinkle | Digital Commerce

Jeans Centre verder op responsive site

2017-05-27
1280720
  • [nieuws]
  • 0:54

Jeans Centre heeft een nieuwe digitale jas aangetrokken en een volledig responsive website gelanceerd. Die biedt onder meer inzicht in actuele winkelvoorraden, ‘shop the look’ functionaliteit en een keuzehulp voor spijkerbroeken.

De nieuwe webstek is ontworpen door De Nieuwe Zaak. Jeanscentre.nl draait op software van hybris, die werd geïmplementeerd door foryouandyourcustomers. RetailUnity hielp alle voorraad binnen het bedrijf te integreren en realtime te ontsluiten. Tweakwise tenslotte tekent voor de merchandising op de site.

Apps
Met de overstap naar een responsive site, geschikt voor devices van verschillende afmetingen, neemt Jeans Centre afscheid van zijn aparte mobiele website. Overigens houdt de kledingverkoper naast de site wel nog mobiele apps voor iOS en Android in de lucht.

JC Lab
Met een online omzet van 3,8 miljoen euro in 2015 bezet Jeans Centre plek 189 in de nieuwe Twinkle100. Het bedrijf vierde zijn veertigste verjaardag met de opening van zijn JC Lab, een proeftuin voor retailtoepassingen in de flagship store te Eindhoven.


Gerelateerde artikelen: