Twinkle | Digital Commerce

Video Vrijdag: Rogier van Camp over Apple

2017-05-27
180101
  • [video]
  • 1:04

Elke vrijdagmiddag vindt u hier een relevante video over e-commerce, met een korte toelichting van de redactie. In deze ‘Video Vrijdag’ vertelt ceo Rogier van Camp waarom Apple zo blij is met zijn bedrijf leapp.


Leapp is overal, lijkt het wel. In ieder geval veel in het nieuws, ook na de winst van de Oryx bij de uitreiking van de FD Gazellen. Leapp sleepte die ‘ereprijs voor het bedrijf met de meest spectaculaire groei’ eind vorig jaar in de wacht. Het bedrijf had toen net een nieuwe aandeelhouder in Gilde Equity Management.

In 2016 werd onder meer al een nieuw platform gelanceerd, een e-commerce manager aangesteld (Renata Gvozden) en er werden nieuwe winkels geopend en aangekondigd. Vanochtend heeft u op deze site kunnen lezen dat leapp zijn reparatieservice naar de fysieke winkels brengt. Klaar terwijl u wacht, kopje koffie in de hand.

Voor 7Ditches tv legt oprichter annex ceo Van Camp uit waar leapp vandaan kwam, staat en naartoe wil. Het interview met Godfried de Vries beslaat een aflevering van ShopDoc, gemaakt in samenwerking met de Persgroep Nederland en De Ondernemer.