Twinkle | Digital Commerce

Maarten Lelijveld van Kruidvat naar Helloprint

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:03

De snelgroeiende startup Helloprint heeft Maarten Lelijveld aangetrokken als nieuwe chief operation officer (coo). Hij komt van A.S. Watson, waar hij e-commerce manager was van Kruidvat.nl, Kruidvat.be en Trekpleister.nl.

Helloprint is blij met de aanstelling van zijn nieuwe coo. ‘Helloprint groeit hard en bij die groei hoort een structuurwijziging die hoort bij ons ambitieniveau’, laat ceo en oprichter Hans Scheffer optekenen in een persbericht. ‘Wat Maarten bij AS Watson/Kruidvat heeft gepresteerd met het opzetten van sterke online labels in een hypercompetitief landschap past bijzonder goed bij de stijl die we binnen Helloprint hanteren. We zijn er dan ook van overtuigd dat Helloprint sneller kan ontwikkelen door zijn ervaring, kennis en kunde.’

Kruidvat en Blokker
Bij A.S. Watson vervulde Lelijveld meer dan vijf jaar de functie van manager e-commerce Benelux. Daarvoor deed hij ruim twee jaar ervaring op als manager e-commerce bij Blokker.

Ecommerce50
Helloprint stond begin dit jaar op de tweede plek in de Ecommerce50, de lijst met ‘de snelst groeiende e-commerce bedrijven van Nederland’. De omzetverwachting voor 2016 is 30 miljoen euro. Met een recente investering van 3 miljoen euro wil Helloprint volgend jaar naar nog eens acht nieuwe internationale markten uitbreiden.