Twinkle | Digital Commerce

Oprichter Vershuys.com verlaat het bedrijf

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:01

Marwin Dekkers, oprichter van online supermarkt Vershuys.com, verlaat zijn bedrijf per 1 juli. Naar eigen zeggen heeft hij een verschil van inzicht met de aandeelhouders Plus Benders en Daily Fresh Food over de toekomst van de onderneming.

Het DNA van Vershuys.com moet volgens Dekkers veranderen om succesvol te zijn in de huidige en toekomstige online food markt. Aan WijLimburg vertelt hij: ‘We hebben samen geconcludeerd dat het DNA dat ik sinds de startup in 2009 als initiatiefnemer neerzette, niet meer het DNA is dat nu benodigd is voor de verdere operationalisering van Vershuys als boodschappenservice.’

Directie
De nieuwe directie van Vershuys.com bestaat uit Marcel Devilee (Daily Fresh Food) en Geert Benders (Plus Benders), de dagelijkse leiding komt in handen van Tom van Hoof.

Verhuys.com
Dekkers heeft Vershuys.com twee keer op moeten zetten. Twee jaar na de lancering in 2009 ging het bedrijf failliet, waarna in 2012 de deuren weer open gingen onder de vleugels van aandeelhouder Plus Benders. Vershuys.com werd uitdager van Albert Heijn in de provincie Limburg, met afhaalpunten op prominente plaatsen als het station, tuincentra en zorgcentra.