Twinkle | Digital Commerce

ABN Amro presenteert centraal loket voor betaaloplossingen

2017-05-27
180101
  • 1:05

Ondernemers met een winkel en een webshop kunnen bij ABN Amro voortaan een enkel contract afsluiten voor verschillende betaaloplossingen. Ze krijgen één aanspreekpunt voor al hun betaalzaken, online en offline.

‘Consumenten hebben steeds meer keuzes voor betalingen zoals pin, creditcard, iDeal en PayPal. Voor ondernemers is het belangrijk dat ze de klant deze betaalkeuzes kunnen bieden’, schetst de bank. ABN Amro werkt samen met First Data, een mondiale speler op het gebied van transactieverwerking en innovatieve betaaloplossingen. De diensten worden aangeboden via European Merchant Services (een joint venture tussen de bank en First Data Corporation), dat creditcard- en pinbetalingen verwerkt voor bedrijven.

Multichannel winkeliers
Berend Dinkla, directeur products & business development bij ABN Amro, spreekt van een ‘nieuwe propositie’ voor multichannel winkeliers. Later dit jaar kunnen ook andere ondernemers van het centrale loket gebruikmaken. Het aantal gekoppelde betaalmethodes zal ondertussen worden uitgebreid. Dinkla: ‘Samen met onze partners EMS en First Data blijven we investeren in relevante betaaloplossingen.’

__________

Online Betaal Congres
Aanstaande dinsdag (op 8 maart) vindt de tiende editie van het Online Betaal Congres plaats in Houten. Op het programma staan sprekers van onder andere Alipay, Betaalvereniging Nederland, Bol.com, Holland Fintech, contentpartner Innopay, medeorganisator Thuiswinkel.org en Trendbox.
__________