Twinkle | Digital Commerce

Allerhande box nu ook af te halen in winkel

2017-11-11
180101
  • 1:09

De Allerhande box van Albert Heijn is nu ook af te halen in de supermarkten van de keten. Anders dan wanneer de box wordt thuisbezorgd, kunnen klanten bij afhalen geen extra boodschappen bijbestellen.

Zustersite Shopper Marketing Update spotte een YouTube-video waarin Albert Heijn de ophaalmogelijkheid promoot. Klanten kunnen op Ah.nl/allerhandebox op basis van hun postcode een winkel in de buurt selecteren. De box kan dan opgehaald worden tijdens openingsuren - soms dus ook op zondag.

Vijf dagen
Voor het afhalen in de winkel betaalt de klant, net als bij thuisbezorging of afhalen bij een standalone Pick Up Point, geen servicekosten. Wel moet de bestelling minstens vijf dagen voor levering binnen zijn. Wijzigen is daarna niet meer mogelijk. Bij thuislevering staat de uiterste besteltijd op vier dagen.

Allerhande box
Afgelopen zomer werden de eerste Allerhande boxen bij consumenten thuis geleverd. Andere boodschappen worden gratis meegeleverd. De - abonnementsloze - doos kost 35 euro voor twee personen en 49 euro voor vier personen. De belofte is dat de bereiding niet langer dan een half uur in beslag neemt. Al in de eerste week kreeg de Allerhande box kritiek te verduren; de box zou veel duurder zijn dan de losse ingrediënten in de supermarkt.