Twinkle | Digital Commerce

Marktplaats Aanbieding verkoopt entreekaarten met Ticketveiling.nl

2017-05-27
180101
  • 0:52

Marktplaats.nl gaat toegangsbewijzen en arrangementen voor bijvoorbeeld pretparken verkopen via zijn kortingstak Marktplaats Aanbieding. De handelssite werkt hiervoor samen met Ticketveiling.nl.

Marktplaats.nl profiteert van het netwerk leisure partners van Ticketveiling.nl, die nu al toegangskaarten verkopen via de veilingsite. Ticketveiling.nl werd in 2011 opgericht en laat consumenten bieden op reizen, dagjes weg en beautybehandelingen.

Categorieën
Ticketveiling.nl biedt zijn partners een ruimere klanten pool via Marktplaats Aanbieding, schrijft het bedrijf in een gezamenlijk persbericht van de bedrijven. Momenteel verkoopt Marktplaats.nl producten in de categorieën Gadgets, Hobby en vrije tijd, Huis en inrichting, en Mooi en gezond. Het Hobby en vrije tijd-segment bestaat nu nog uit een select aantal uitjes, maar wordt binnenkort uitgebreid met aanbiedingen vanuit Ticketveiling.nl.

Marktplaats Aanbieding
Marktplaats lanceerde zijn kortingstak in 2011 als flash sale dienst voor bezoekers van Marktplaats.nl. Daarmee ging het bedrijf direct de concurrentie aan met Groupon. Kopers van een Marktplaats Aanbieding krijgen een tegoedbon, die een bepaalde periode geldig blijft en vaak bij fysieke ondernemers moet worden ingeleverd.