Twinkle | Digital Commerce

Bilder & De Clercq bezorgt maaltijden in een uur thuis

2017-05-27
180101
  • 1:22

De Amsterdamse gerechtenwinkel Bilder & De Clercq start met het bezorgen van maaltijden aan stadgenoten. Samen met koeriersdienst TringTring levert het bestelde gerechten binnen één uur bij klanten thuis.

TringTring en Bilder & De Clercq bundelen hun krachten om jouw leven nóg makkelijker te maken’, schrijft de Amsterdamse winkel in een Facebook-post. ‘TringTring bezorgt jouw boodschappen namelijk binnen 60 minuten, per fiets, bij je thuis! Zo hou jij tijd over om in no-time de sterren van de hemel te koken.’

Inkopen op gerecht
Drukbezette klanten kunnen hun avondmaaltijd in de app van TringTring bestellen. Zij ontvangen de ingrediënten dan los thuis, zodat er een diner kan worden gekookt. Dit concept voert Bilder & De Clercq ook in zijn fysieke winkel, waar de etenswaren zijn uitgestald naar gerecht. Consumenten kunnen hier hun inkopen doen op basis van een één- of tweemansgerecht.

Winkels
Onlangs sloot Bilder & De Clercq zijn tweede vestiging aan de Ceintuurbaan, omdat de winkel ‘niet het nodige succes heeft gebracht’. Een filiaal aan de De Clercqstraat in Amsterdam-West is nog wel open.

Bestelmuur
De gerechtenwinkel wil zich nu richten op het bezorgen van maaltijden aan consumenten en kantoorpersoneel. Voor deze laatste groep startte het bedrijf vorig jaar een test met een bestelmuur in Google’s kantoor in Amsterdam. Medewerkers kunnen een maaltijd bestellen door deze van de muur te scannen met de Bilder & De Clercq-app. Volgens Sprout staan de boodschappen nog dezelfde dag om 17:00 uur op kantoor klaar. ‘Met de interactieve boodschappenmuur zullen we aankomend jaar de kantorenmarkt gaan bedienen’, meldt Bilder & De Clercq in een recente Facebook-post.