Twinkle | Digital Commerce

Paazl komt met alles-in-één oplossing voor bezorging

2017-11-11
180101
  • 1:10

Paazl biedt webwinkeliers een alles-in-één oplossing voor het bezorgen van online bestelde producten. Paazl Perfect is een keuzemenu in de checkout waarin de klant zelf een bezorgoptie van verschillende vervoerders kan selecteren.

Paazl werkt voor zijn keuzemenu samen met vervoerders als PostNL, DHL, DPD en UPS voor de verzending van online artikelen. In het systeem (video) staan alle (internationale) bezorgopties van genoemde partijen vermeld, inclusief de afhaalmogelijkheden. Een webwinkel moet wel zelf een contract met een vervoerder hebben afgesloten.

Fietskoerier
De consument krijgt in de checkout een scherm te zien waarin hij voor een gewenst afleveradres, -tijdstip en vervoerder met bijbehorende verzendkosten kan kiezen. Zo is het ook een optie om het gekochte item per fietskoerier nog dezelfde dag in stedelijke gebieden te laten bezorgen.

‘Net als iDeal’
‘We zien dat steeds meer online retailers ontdekken dat ze met bezorgopties bezoekers kunnen overtuigen om bij hen te kopen, en niet elders’, laat Paazl-ceo Bernard Schreiner optekenen in een persbericht. ‘Toch lopen veel webshops tegen uitdagingen aan bij het bieden van flexibele bezorging. Helemaal als ze internationaal verkopen. Met Perfect maken we het voor retailers mogelijk om snel aan de bezorgwensen van iedere bezoeker, overal ter wereld, te voldoen. Vergelijk het met oplossingen als iDeal, waarmee webshops in een keer meerdere banken of betaalmethoden kunnen aanbieden.’