Twinkle | Digital Commerce

Amazon bezorgt nu ook binnen een uur in Baltimore en Miami

2017-05-27
180101
  • 0:57

Amazon introduceert Prime Now vandaag in Baltimore en Miami. De snelle bezorgdienst is voorbehouden aan klanten met een Prime-abonnement. Via een speciale app kunnen zij een deel van het Amazon-assortiment bestellen.

Tot vandaag was Prime Now alleen in delen van New York beschikbaar: op Manhattan en in Brooklyn. Voortaan kunnen ook inwoners van Baltimore en Miami de service gebruiken, in bepaalde postcodegebieden. Het aantal zipcodes in beide steden wordt mettertijd uitgebreid.

Daily essentials
Onder de naam Prime Now startte Amazon eind december officieel met same hour delivery van daily essentials. Het gaat om tienduizenden artikelen, waaronder shampoo, tissues en batterijen. Ook boeken en speelgoed zijn beschikbaar via de dienst.

Mobiele app
Prime Now werkt op basis van een mobiele bestelapplicatie. Bezorging binnen een uur kost 7,99 dollar, voor wie een uur langer kan wachten is de service gratis. In Baltimore en Miami is de service van Amazon zeven dagen per week tussen acht uur ’s ochtends en tien uur ’s avonds beschikbaar.