Twinkle | Digital Commerce

Belgen kopen volgend jaar online bij H&M

2017-05-27
180101
  • 1:00
H&M breidt zijn online aanwezigheid volgend jaar fors uit door in acht nieuwe landen een webshop te openen. Onder andere onze zuiderburen krijgen straks de mogelijkheid om ook online bij de Zweedse keten te winkelen.

H&M meldt vandaag in een persbericht zijn digitale winkelweg te willen maken naar België, Bulgarije, Tsjechië, Hongarije, Portugal, Polen, Roemenie en Slowakije. Ook opent het voor het eerst fysieke winkels in India, Peru, Zuid-Afrika en Taiwan.

Website wordt webshop
In juni werd al bekend dat de Zweedse moderetailer van plan is om volgend jaar een reeks webshops te openen in ‘acht tot tien’ nieuwe markten. De landen in kwestie hebben allemaal al wel een dedicated H&M-website, het online kopen van producten is alleen nog niet mogelijk.

VS, Spanje, Italië en China
Dit jaar stond in het teken van het openen van shops in Spanje, Italië en China. Ook zijn H&M-producten sinds vorig jaar zomer online te bestellen door Amerikaanse consumenten. Een hele bevalling, zo bleek uit de anderhalf jaar vertraging die de webshop had opgelopen sinds de originele lanceerdatum begin 2012.