Twinkle | Digital Commerce

Affiliate Window domineert nieuwe Zanox-directie

2017-05-27
180101
  • 0:56

De integratie tussen het Britse Affiliate Window en het Duitse Zanox is ‘voltooid’, verklaart het fusiebedrijf. Gisteren is een centrale directie aangesteld, waarin bestuurders van Affiliate Window dominant zijn. Thomas Joosten vertrekt als ceo.

Joosten had sinds februari vorig jaar de leiding over Zanox International. Hij is medeoprichter van M4N, dat in 2011 werd overgenomen door Zanox. Daarvoor al, in 2010, fuseerde het Duitse bedrijf met Affiliate Window, waarmee het naar eigen zeggen Europees marktleider werd in performance based advertising.

Nieuwe directie
Zanox heeft gisteren bekend gemaakt de beide organisaties helemaal te integreren en verder te gaan met een enkele nieuwe directie. De basis daarvoor wordt gevormd door het executive team dat de leiding had over Affiliate Window: Mark Walters wordt de nieuwe ceo van de Zanox Groep, Adam Ross wordt coo en Peter Loveday cto. De drie Britten vullen de zetels van Thomas Joosten, Stefanie Lüdecke en Christian Rebernik. Van de oude Zanox-directie blijft alleen Michael Stern aan, als cfo.