Twinkle | Digital Commerce

Mede-oprichter en directeur Marc Koster verlaat Create2fit

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:08

Marc Koster legt per 31 augustus zijn functie als algemeen directeur van Create2fit neer. Hij verlaat de RFS Holland Holding-dochter om ‘een volgende stap in zijn carrière’ te maken.’ Koster richtte Create2fit in 2006 op met Tom Coronel.

Koster kondigt zijn vertrek aan in een e-mail aan relaties. ‘In 2009 hebben Tom en ik de keuze gemaakt onze aandelen aan RFS Holland Holding te verkopen. Toen was voor mij al wel duidelijk dat ik niet tot in de eeuwigheid aan het roer van Create2fit zou blijven staan. Nu vijf jaar verder vind ik de tijd rijp om een volgende stap in mijn carrière te maken en heb ik besloten Create2fit per 31 augustus aanstaande te verlaten’, schrijft hij.

Opvolger
RFS Holland Holding, dat naast Create2fit de bedrijven Wehkamp.nl, Fonq.nl en Lacent in het bestand heeft, zal op korte termijn een opvolger benoemen. Koster zelf laat weten binnenkort te vertellen ‘waar hij zijn toekomst zal voortzetten’.

Create2fit
Create2fit exploiteert gespecialiseerde internetwinkels waaronder plasmadiscounter.nl, koffiediscounter.nl en barbecueshop.nl. Het bedrijf staat onder andere bekend om zijn uitgebreide productvideo’s die door mede-oprichter Tom Coronel per product worden opgenomen. RFS Holland Holding, dat de tweede plek bezet in de Twinkle100, werd in 2013 volledig eigenaar van Create2fit.