Twinkle | Digital Commerce

Rabobank slijt reisverzekeringen via mobiele app

2017-05-27
197185
  • [nieuws]
  • 0:60

Rabobank is begonnen met de mobiele verkoop van kortlopende reisverzekeringen van Interpolis. De optie is verwerkt in de nieuwe versie van de Rabo Bankieren app. Het afsluiten hoeft volgens de bank maar een paar minuten te duren: 'Gewoon thuis op de bank, maar ook op het vliegveld.'

De nieuwe functionaliteit is te vinden op de servicepagina van de mobiele app. Daar kunnen gebruikers direct een begin- en einddatum van hun vakantie of andere reis invoeren. Wie een polis afsluit kan kiezen voor Europese of voor wereldwijde dekking en desgewenst anderen meeverzekeren. Voor trips van langer dan drie weken biedt de app geen uitkomst.

Exclusief
De particuliere schade­verzekeringen van Interpolis zijn exclusief verkrijgbaar bij aandeelhouder Rabobank. Het is dan ook voor het eerst dat zijn reispolissen te koop zijn via het mobiele kanaal.

Mobiele updates
Rabobank heeft de afgelopen periode verschillende mobiele app updates doorgevoerd. Eind september kwam een geoptimaliseerde mobiele variant van iDeal beschikbaar. Dankzij een andere update, even daarvoor, konden klanten al zonder random reader mobiel geld overmaken naar onbekende rekeningnummers.