Twinkle | Digital Commerce

Speurders.nl start met veilingen

2017-05-27
180101
  • 0:56

Marktplaats Speurders.nl start met online veilingen op zijn site. Op Speurders Veilingen wordt elektronica van A-merken geveild voor lage prijzen.

Op de veilingsite kunnen consumenten middels een zogenoemde ‘afslagveiling’ producten aanschaffen. Daarbij wordt de veiling gestart met een bepaalde prijs, die geleidelijk daalt naar de vooringestelde bodemprijs voor het artikel. Binnen die periode kunnen bezoekers het geveilde product ‘afslaan’ op de prijs die zij voor het item willen betalen.

Premium service
‘Met de toevoeging van Speurders Veilingen aan ons portfolio volgen we onze strategie om middels merkextensies kennis op te doen die complementair is aan Speurders.nl’, vertelt operationeel manager Niels Visser over de dienst. ‘Daardoor kunnen we het platform verder ontwikkelen en een premium service bieden aan onze bezoekers.’ Speurders werkt voor de veilingsite samen met de start-up Thuisbieden.nl.

Kortingen
Speurders biedt consumenten al enige tijd kortingen op op het platform getoonde producten. Bedrijven kunnen hun artikelen te koop aanbieden op Speurders Aanbiedingen tegen een gereduceerd tarief. De consument heeft dan een korte periode (bijvoorbeeld 14 uur) de tijd om het product tegen de lage prijs te kopen.