Twinkle | Digital Commerce

TerStal koppelt webshop aan tweehonderd winkels

2017-05-27
180101
  • 0:53

TerStal Familiemode verkoopt voor het eerst online. Een groot deel van het assortiment van de modeketen is voortaan te bestellen op Terstal.nl. Orders worden niet vanuit een centraal magazijn, maar vanuit de winkels verzonden.

Online kopers kunnen orders binnen drie dagen laten bezorgen door PostNL, voor 4,95 euro. Alternatief is de bestelling gratis op te halen bij een van tweehonderd filialen van TerStal. De levertijd bedraagt dan wel zeven werkdagen. Als producten niet bevallen, kunnen ze kosteloos worden geretourneerd en geruild in de winkels.

Verdeelsleutel
De filiaalhouders van TerStal zijn allemaal aangesloten op intranetsysteem Winkelfocus, gebouwd door retailbureau Kega. Binnenkomende online orders worden automatisch verdeeld op basis van verschillende variabalen als beschikbare voorraden en arbeidscapaciteit.

ERP-systeem
Door de koppling aan het ERP-systeem (enterprise resource planning) van TerStal zijn de voorraden en prijzen in de webshop altijd up to date, belooft Kega, en hebben winkeliers direct inzicht in de omzetresultaten.