Twinkle | Digital Commerce

Leapp.nl opent fysieke winkel met gebruikte Apple-producten

2017-11-08
180101
  • 1:01

Leapp.nl heeft een Leapp Store geopend langs de A10 bij Amsterdam. De online verkoper van onder andere iMacs en MacBooks wil klanten met eigen ogen laten kijken naar zijn tweedehands aanbod. Volgens Leapp.nl was er nog geen fysieke winkel voor gebruikte Apple-computers.

Leapp.nl koopt Apple-computers over van bedrijven, om ze vervolgens te testen, reinigen, reviseren en updaten. De computers worden daarna verkocht aan particulieren in binnen- en buitenland. De verkoop van refurbished Apple-producten is populair in de Verenigde Staten en neemt nu ook hier een vlucht volgens Leapp.nl.

Advies inwinnen en kopen
In de recent geopende Leapp Store kunnen klanten advies inwinnen over computers, waarvoor ze gemiddeld 60 procent van de nieuwwaarde moeten betalen. In de winkel kan met PIN-pas of creditcard worden afgerekend, ook na reservering via telefoon, e-mail of chat. De showroom doet nog geen dienst als afhaalpunt voor online orders.

Winkel bij webshop
Twinkle schreef een week geleden over de eerste fysieke winkel van een andere webwinkelier in consumentenelektronica: Plattetvdiscounter.nl. In het juninummer van Twinkle vindt u meer voorbeelden van webwinkeliers die een fysieke vestiging openden naast hun shop.