Twinkle | Digital Commerce

Vimodos’ woonzusje heet Stijls

2017-11-11
180101
  • 0:57

Vesper Retail, eigenaar van ‘online modestad’ Vimodos, heeft met Stijls.nl een webwinkel voor woonaccessoires geopend. De Nederlandse eigenaren willen beide webwinkels vullen met eigen aanbod en met assortiment van andere retailers.

Vimodos sloot afgelopen voorjaar een samenwerking met Van den Assem Schoenen, dat zelf online verkoopt op Assem.nl (zie ook video-interview). In Twinkle nummer 4 van dit jaar, die eind deze week verschijnt, gaat CEO Maurits Tempelaar in op deze samenwerking.

De topman van Vesper Retail maakt duidelijk dat andere ‘kwalitatieve partners’ het aanbod van Vimodos binnenkort moeten verrijken. Zo moet de online modestad binnen drie jaar een top-3 speler worden in online fashion, aldus de CEO.

Stijls zoekt groei met behulp van externe partners op de Nederlandse markt voor woonaccessoires, waarop ook Zalando zich sinds kort begeeft. Stijls.nl toont nu alleen nog producten voor bad- en slaapkamer, maar daar komen nog andere categorieën in home deco bij.

NB: u kunt losse nummers van Twinkle voortaan lezen op de iPad. Aanstaande donderdag komt de nieuwe editie beschikbaar in de applicatie Tablisto.