Twinkle | Digital Commerce

AKO koppelt webwinkel aan al zijn winkelkassa’s

2017-11-11
180101
  • 0:59

AKO heeft het assortiment van zijn webwinkel beschikbaar gemaakt in al zijn leeswinkels. Klanten kunnen meer dan honderdduizend boektitels online bestellen via een kassamedewerker.


Dennis Mikkelsen, die de webactiviteiten van AKO aanstuurt, sprak in het laatste nummer van Twinkle over de koppeling tussen online en offline. ‘Het kassasysteem en de website zijn geïntegreerd, zodat de winkels die een boek niet op voorraad hebben dat direct online kunnen bestellen. De klant kan kiezen of hij de bestelling komt afhalen of de volgende dag laat thuisbezorgen’, zei de manager van Audux Digital (interview). Bezorging is bij orders vanaf 10 euro gratis.

Long tail
AKO, dit jaar winnaar van een Thuiswinkel Award voor XS Shops, laat vandaag weten dat alle ruim honderd vestigingen inmiddels zijn voorzien van een koppeling met Ako.nl. In de leeswinkels liggen enkele honderden populaire boeken op de planken, door de koppeling kunnen meer dan honderdduizend titels op de winkelvloer worden aangeboden. Een ruime meerderheid daarvan is binnen 24 uur leverbaar volgens de keten.

NB: De mysteryshopper van Twinkle bracht onlangs een bezoek aan Ako.nl. Over zijn bevindingen kunt u hier lezen.