Twinkle | Digital Commerce

Fashionchick lanceert mobiele apps voor iPhone en iPad

2017-05-27
212188
  • 1:07

Fashionchick heeft specifieke applicaties gelanceerd voor de iPad en de iPhone van Apple. Het affiliateplatform in fashion speelt in op de groei van het mobiele verkeer: 10 procent van alle bezoekers komt bij Fashionchick via de iPad, 5 procent via de iPhone.

Samen tekenen iPad en IPhone voor driekwart van Fashionchick’s mobiele verkeer. Een op de vijf bezoekers (20 procent) komt al mobiel binnen bij het platform, tegenover 5 procent begin vorig jaar. Dat aandeel zal met de lancering van dedicated apps voor iPad  en iPhone allicht stijgen.

Sanoma Media
Fashionchick.nl is een site van No Search. Sanoma Media nam een jaar geleden een minderheidsbelang in dat bedrijf. Ook kwam de uitgever een optie tot volledige koop overeen.

Fashionchick Sample Sale
In het nieuwe nummer van Twinkle, dat morgen op de mat valt, vindt u een interview met Ellen Snijder. De oprichtster en manager blikt daarin terug op de eerste Fashionchick Sample Sale die deze maand werd georganiseerd. U kunt Twinkle overigens ook lezen op de iPad, via de applicatie Tablisto.

NB: Ellen Snijder spreekt op De E-commerce Dagen, gratis te bezoeken op 24 en 25 april in de Utrechtse Jaarbeurs.