Twinkle | Digital Commerce

familiebedrijven_stumpel

2017-11-08
180101
  • 1:01

Twinkle heeft in samenwerking met de DigitaleMediaFabriek in Den Haag een serie video’s gemaakt die als thema ‘Familiebedrijf’ heeft. Het zijn bijzondere verhalen over ondernemende families die soms al generaties lang in de retail zitten. In deze derde aflevering spreekt Twinkle-hoofdredacteur Marieke Verdonk met Steef en Jeroen Stumpel van Stumpel Boekhandel / Office Products. Dit is een familiebedrijf met tien vestigingen in Noord-Holland - en natuurlijk vestiging nummer elf: de online winkel.Stumpel heeft meer dan honderd medewerkers en is 131 jaar oud. Het bedrijf mag de titel dragen ‘bij koninklijke beschikking hofleverancier’.

De huidige directie, de vierde generatie Stumpels, bestaat uit twee broers: Steef en André Stumpel. Jeroen is manager e-commerce.
 

De serie heeft 9 afleveringen. In de eerste aflevering kunt u het interview zien met Thijs van Rooijen van ThysToys.nl. De tweede aflevering gaat over de Dusseldorp Groep met de de webshop Dusseldorpafvalcontainer.nl.

De familiebedrijven die nog volgen zijn: BoumanOnline, Ace Jewelers, Van den Assem Schoenen, Scheer & Foppen, Folux en Kookwinkel.nl.