Twinkle | Digital Commerce

Grapy.nl verkoopt wijn in fysieke shop-in-shop

2017-05-27
180101
  • 1:03

Grapy.nl heeft een shop-in-shop geopend in een boekwinkel te Roosendaal. De webwinkel verkocht al wijn bij de kookboekenafdeling van Het Verboden Rijk, maar heeft met de verhuizing van de boekwinkel een eigen ingang en kassa gekregen.

In de eerste ‘Grapy Store’ is een interactieve touchscreen geplaatst waarop winkelbezoekers hun gerechten kunnen invoeren. Als resultaat krijgt de bezoeker bijpassende wijnen uit het assortiment van Grapy.nl voorgeschoteld, die ter plekke kunnen worden gekocht en meegenomen.

De Grapy Store is ontwikkeld door Storeage. ‘Het was onze taak een zeer flexibel winkelconcept te ontwikkelen, dat ook gemakkelijk in andere boekenwinkels of bijvoorbeeld delicatesse- of muziekwinkels opgezet kan worden’, aldus het designbureau in een persbericht over de klus voor Grapy.nl.

De wijnwebwinkel verkoopt al in sinds eind vorig jaar wijn bij Het Verboden Rijk, getuige ook onderstaande reportage van Omroep Brabant.

Na de recente verhuizing van Het Verboden Rijk heeft Grapy.nl zijn eigen winkeluitstraling gekregen, verheldert een woordvoerster van de boekwinkel aan Twinkle. ‘Compleet met eigen ingang en kassa.’

Hieronder vindt u een tweetal afbeeldingen van de shop-in-shop (via Retaildesignblog.net):