Twinkle | Digital Commerce

Drogisterij.net opent nieuwe shop met sport- en afslankproducten

2017-05-27
307367
  • [nieuws]
  • 1:11

Drogisterij.net sleutelt aan een nieuwe webwinkel naast de succesvolle naamgevende shop. Op Tamika.nl worden sport- en afslankproducten verkocht. De webwinkel is in stilte in de lucht gebracht, zodat Drogisterij.net er de laatste hand nog aan kan leggen.

Tamika.nl wordt eind deze of begin volgende maand officieel gelanceerd, waarna de site ook vindbaar moet worden in Google. ‘We zetten op dit moment de laatste puntjes op de i. Dat doen we met behulp van de feedback die klanten hebben gegeven’, aldus marketingmanager Jaap Willem van de Plasse.

Assortiment
Het assortiment van Tamika.nl overlapt deels met dat van Drogisterij.net, in 2000 pionier in de webverkoop van drogisterijartikelen. Net als Drosterij.net verkoopt Tamika onder meer sportvoeding en afslankpillen, maar daarnaast wordt een breed assortiment aan sportartikelen aangeboden, vooral op het gebied van personal training (hometrainers, gewichten e.d.):'Eerste specialty shop'
Volgens Van de Plasse fungeert Tamika.nl als pilot-shop voor Drogisterij.net, dat vorige week een mobiele winkel lanceerde: ‘Dit is onze eerste specialty shop, waarmee we een specifiekere doelgroep aanspreken en waarin we een andere shopervaring bieden. Als het goed gaat, willen we eind dit jaar uitbreiden met meer van dit soort niche-shops.’

Voor de implementatie van Tamika.nl en de online marketing van de shop ging Drogisterij.net in zee met Xsarus E-development & Consulting.