Twinkle | Digital Commerce

Sky radio opent Skyvoordeel.nl

2017-05-27
317238
  • 1:03

Sky Radio heeft met Skyvoordeel.nl een koopjesplatform gelanceerd voor zijn luisteraars. Geregistreerde bezoekers vinden een bundeling van actuele aanbiedingen op de affiliatesite, waarop ze ook kortingscodes kunnen vinden.

Op Skyvoordeel.nl, ‘altijd overal korting’, kunnen geen aankopen worden gedaan. De site verwijst shoppers via de tabs 'korting', 'dagaanbiedingen' en 'winkels' naar meer dan duizend webwinkels en vliegticketsites. Sky Radio verdient aan de aankopen die de achterban daar doet. De radiozender biedt shoppers bij aanmelding de mogelijkheid een dagelijkse nieuwsbrief met aanbiedingen te ontvangen. Daarin komen deals voorbij van onder meer Daybreaker, Groupon, Bol.com en OneDayOnly.

3,5 miljoen luisteraars
Sales directeur Dennis Landman zegt in een persbericht over Skyvoordeel.nl: ‘Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om de 3,5 miljoen Nederlanders die wekelijks naar Sky Radio luisteren iets extra's te bieden. Skyvoordeel.nl combineert voordeel, gemak en fun. De nieuwe site maakt het eenvoudig objectief prijzen en producten te vergelijken. Het aanbod is breed, van cd’s tot mode en van electronica tot reizen en vliegtickets.’

Cd's, dvd's en boeken
Via het tabblad 'shop' worden bezoekers van Skyradio.nl verwezen naar Skyvoordeel.nl. Sky Radio wijst daar ook op een andere affiliatesite onder de eigen vlag, met cd's, dvd's en boeken.