Twinkle | Digital Commerce

'Interesse voor doorstart Onetimedeal'

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:58

Geïnteresseerde partijen hebben zich gemeld voor een doorstart van Onetimedeal, een bedrijf dat verschillende sites met dagaanbiedingen in de lucht hield. Tussen kerst en oud & nieuw werd het faillissement van Onetimedeal uitgesproken.

Weblog Hyped maakte vanochtend melding van het faillissement van Onetimedeal, dat sites als Aaanbiedingsknaller.nl, Voetbalknaller.nl en Kinderknaller.nl exploiteerde. Ook was het bedrijf actief met de webwinkels Wijnbestel.nl en Parfumbestel.

Curator
Onetimedeal kreeg voor het faillissement al een klachtenregen van consumenten te verwerken op internet. De corporate site van het bedrijf uit Houten maakt nu melding van het faillissement, dat op 28 december werd uitgesproken. Mr. M.J.G.H. Verviers van Gresnigt en Van Kippersluis Advocaten uit IJsselstein is tot curator benoemd. Bij diens afwezigheid laat zijn assistente aan Twinkle weten dat zich geïnteresseerde partijen hebben gemeld voor een doorstart van alle activiteiten van Onetimedeal.

Sites op zwart
Alle sites van Onetimedeal staan inmiddels op zwart. Ongeveer een jaar geleden deden zich gevallen voor waarin webwinkels soms nog weken openbleven na een faillissement, omdat de curator deze simpelweg vergat te sluiten.