Twinkle | Digital Commerce

IBood opnieuw beste e-commerce site van het jaar

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:06

Het Nederlands internetpubliek heeft iBood net als vorig jaar verkozen tot beste e-commerce site. De dagaanbiedingensite kreeg de hoogste gemiddelde waardering. Marktplaats.nl, dat de meeste stemmen kreeg, mag zich de populairste e-commerce site noemen.

Volgens organisatoren MetitrxLab en Emerce brachten dit jaar ruim 1,5 miljoen Nederlanders hun stem uit op Websitevanhetjaar.nl. Voor 21 categorieën werd zo de beste (hoogste waardering) en populairste (meeste stemmen) site gekozen. Vorig jaar ging iBood in de categorie e-commerce met beide titels aan de haal, dit jaar was Marktplaats.nl populairder.

Tweakers Pricewatch
Ook in de categorie ‘auto en vervoer’ ging Marktplaats.nl er met de titel vandoor. Onder de andere winnaars bevinden zich onder meer Rabobank, Valtaf.nl, Zoover en Vakantieveilingen.nl. Tweakers Pricewatch werd verkozen tot de beste én de meest populaire vergelijkingssite van het land. Een interview dat Twinkle eerder dit jaar had met Tweakers-uitgever Daniël Kegel vindt u hier.

Yunoo.nl overall winnaar
Yunoo.nl, het digitale huishoudboekje waarin Sanoma een belang nam, bleek behalve de beste financiële site ook de hoogst gewaardeerde van alle sites. Daarmee mag Yunoo.nl zich de komende twaalf maanden overall de ‘Website van het Jaar 2010’ noemen.

Hieronder vindt u alle titelhouders op een rij: