Twinkle | Digital Commerce

Michiel Alting van Gesau (Docdata) over retouren en foto’s

2017-05-27
180101
  • 0:46

In een video-interview praat Cor Molenaar met Michiel Alting van Gesau van Docdata. De directeur spreekt onder meer over piekbelasting in fulfilment, retourpercentages in fashion en verschillen tussen de landen waarin Docdata actief is. Ook heeft hij tips voor webwinkeliers.

Deze week werd bekend dat Docdata alle activiteiten overneemt van de Duitse e-commerce dienstverlener Dohmen Solutions. Door de overname hoopt Docdata zijn omzet bij onze Oosterburen jaarlijks met tien miljoen euro te kunnen vergroten.

Interviewer Cor Molenaar is bijzonder hoogleraar eMarketing & DistanceSelling aan de School of Management (Erasmus Universiteit) en directeur van eXQuo consultancy. Het vraaggesprek met Alting van Gesau is ook te zien op zijn site Hetnieuwewinkelen.com.


Size: 574 bytes Modified: 2 June 2016, 10:10