Twinkle | Digital Commerce

Webwinkel voor kledingmerk McGregor

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:52

McGregor heeft voortaan een webwinkel die klanten in verschillende continenten moet bedienen. De shop, die buiten de deur wordt geëxploiteerd, biedt een selectie van het merkassortiment en komt in vijf talen beschikaar.

De Nederlandse McGregor Fashion Group is behalve van het gelijknamige merk onder andere ook eigenaar van het merk Gaastra, dat al enige tijd online wordt verkocht. Net als de shop van Gaastra is die voor McGregor gebouwd door het Duitse bedrijf eSail GmbH. De Nederlandse directeur Jurgen de Jonge was ook betrokken bij de eerste online-verkoop van surfmerk Brunotti.

Kledingmerk McGregor heeft zestig eigen winkels in binnen- en buitenland. Het merk wordt ook in shop-in-shops verkocht, waaronder in De Bijenkorf. Webshoppers konden het merk al kopen op Debijenkorf.nl en in diverse andere webwinkels

In de mono-brand shop McGregorstore.com wordt een selectie van de McGregor-collectie aangeboden. De shop mikt op consumenten in Europa, de VS, het Midden-Oosten en Afrika.