Twinkle | Digital Commerce

Tupalo.com sinds vandaag ook in Nederland actief

2017-05-27
170130
  • [nieuws]
  • 0:55

De Nederlandse versie vanTupalo.comis vandaag officieel gelanceerd. Het Oostenrijkse concept is een soort Gouden Gids waarmee je online op de leukste restaurants en winkels wordt geattendeerd.

Niet geheel toevallig is de sociale gidssite in Nederland ook opgezet in samenwerking met De Telefoongids BV, uitgever van De Telefoongids en de Gouden Gids. Mike Borras, mede-oprichter van het in 2007 opgerichte Tupalo, ziet het project helemaal zitten. 'Binnen Europa is Nederland n van de leidende markten voor online communities. Wij willen Nederlanders graag kennis laten maken met de beste bedrijven die er zijn, in de ogen van medegebruikers.'

Overzichtelijk
Op Tupalo.com is het eveneens mogelijk om al jouw favoriete locaties zelf toe te voegen, zowel in je eigen woonplaats als elders in de wereld. Alle hotsspots, van een CD-winkel tot aanjouw geliefde wasserette, zijntevens met een plattegrondje goed in kaart gebracht.

Toekomstige Tupaleros kunnen het zichzelf ookgemakkelijk maken, wantvia hun eigen Hyves- of Twitter-account kun je je snel op Tupalo aanmelden. Op die manier hoef je dus geen extra wachtwoord te onthouden.