Twinkle | Digital Commerce

Beter Bed experimenteert met webshop

2017-05-27
170130
  • [nieuws]
  • 0:49

Beter Bed is een proef gestart met online-verkoop. In de webwinkel worden matrassen, lattenbodems en bedtextiel aangeboden. Complete bedden zijn er vooralsnog niet te koop.

Wie voor meer dan 250 euro bestelt op Webwinkel.beterbed.nl, krijgt de artikelen binnen een week gratis thuis bezorgd. Ook voor montage hoeft de klant niet te betalen.

'Pionieren'
Volgens Noortje Haegens, manager marketingcommunicatie, gaat Beter Bed met het nieuwe verkoopkanaal op ontdekkingstocht: Het is echt pionieren voor ons. We zijn eind mei heel lean and mean begonnen en inventariseren goed wat er gebeurt.

Assortiment
Het online-assortiment is vooralsnog klein, maar zal na de zomer worden uitgebreid met nieuwe artikelen. Zolang de proef loopt, die er ook in kan resulteren dat Beter Bed afziet van verdere online-verkoop, wil Haegens niet te veel over de webwinkel kwijt. Over het aantal verkopen tot nu toe zegt ze: Het valt niet tegen, maar het loopt ook nog niet storm.