Twinkle | Digital Commerce

Interieurcollectie H&M alleen op afstand te koop

2017-05-26
169129
  • [nieuws]
  • 0:54

HM_HomeHennes & Mauritz lanceert een interieurcollectie die alleen online en in catalogi wordt aangeboden. H&M Home, zoals de lijn heet, komt in februari op de markt.

De collectie interieurartikelen zal bestaan uit handdoeken, beddengoed en accessoires voor keuken, slaap- en badkamer. Ze is het antwoord op de terugkerende vraag van klanten naar interieurproducten die net zo betaalbaar zijn als de kleding van H&M, aldus het bedrijf dat twee jaar geleden begon met online verkoop.

Thuiswinkelen ingeburgerd
Behalve in Nederland zal H&M Home ook worden gelanceerd in andere landen waar thuiswinkelen inmiddels is ingeburgerd, waaronder thuisland Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Duitsland en Oostenrijk.

Bestaande webwinkel
H&M Home zal worden geïncorporeerd in de bestaande webwinkel van Hennes en Mauritz, bevestigt een woordvoerster van het modebedrijf aan Twinkle. Plannen om de interieurcollectie ook in de fysieke winkels te gaan aanbieden heeft H&M volgens haar niet.

Zara Home
H&M's concurrent Zara, onderdeel van Inditex, biedt al langere tijd interieurartikelen aan. Zara Home ligt vanaf 2003 in fysieke winkels van de keten. Vorig jaar kwam daar een webwinkel bij.