Twinkle | Digital Commerce

Beslist.nl verbetert productselectie met wizard

2017-11-09
170130
  • 0:49

Vergelijkingssite Beslist.nl introduceert vandaag een "productselectiewizard". Dit is een hulpmiddel waarmee gebruikers gemakkelijker een productkeuze kunnen maken.

De wizard is vooral handig bij het vergelijken van huishoudelijke artikelen, computers en elektronica, stelt de vergelijkingssite. De wizard, te zien in de rechterkolom van de pagina, geeft namelijk op basis van de ingegeven specificaties een selectie van producten.

Wie bijvoorbeeld op zoek is naar een digitale camera, geeft stapsgewijs zijn wensen in de wizard weer. De selectie wordt verkleind op basis van het merk, cameratype en resolutie. Afhankelijk van de productcategorie heeft de consument nog meer filters tot z'n beschikking om de juiste keuze te maken.

De wizard kan het kiezen aanmerkelijk makkelijker maken, stelt Beslist.nl. Wie de wizard gebruikt, kan tussen de 2500 digitale camera's die op de site te vinden zijn, een selectie maken zodat er bijvoorbeeld nog slechts dertien modellen worden gepresenteerd. Volgens de vergelijkingssite kan de klant daarna gemakkelijke een keuze maken op basis van prijs, productbeoordelingen en winkelspecificaties.