Twinkle | Digital Commerce

Rotterdam durft, durf jij?

2017-05-26
  • 1:17

Volgende week ontmoet 'e-commerce Nederland' elkaar tijdens de e.day  in Rotterdam. Eigenlijk gek dat we elkaar niet veel vaker in Rotterdam ontmoeten. Het heeft immers best een goed vestigingsklimaat voor een webwinkel of internetonderneming.

Was Rotterdam ooit de havenstad die volgens de Burgemeester alle verkeerde lijstjes aanvoerde, het gaat de stad inmiddels aardig voor de wind. Mijns inziens wordt de sfeer beter, er is meer te doen, er zijn meer creatieve initiatieven, er is steeds meer vernieuwing en innovatie.

De hele zomer is vol gepland met evenementen, eigenlijk is er bijna altijd wel wat te doen. Burgemeester Opstelten kan trots zijn op al die positieve ontwikkelingen in zijn stad.
Maar van sfeer kan je niet eten, snel op zoek naar een paar concrete redenen om je in Rotterdam te vestigen.

Het stikt op de Erasmus Universiteit, de Hogeschool Rotterdam en Inholland  van de studenten die graag werkzaam zijn op het gebied van webmarketing.

Ook vind je er jonge designers van de opleiding communication and multimedia design en de ontwikkelaars uit Delft zitten op 15 minuten trein afstand.

Voldoende potentieel op de arbeidsmarkt dus. Dit was voor onze onderneming een van de hoofdredenen om ons in Rotterdam te vestigen.

Is je webwinkel nog niet zo groot en doe je alles alleen? Ook jou heeft Rotterdam wat te bieden, een subsidie van welliefst 1000 keiharde euro's!
Importeer je je producten direct uit het Verre Oosten? Die haven komt jou dan ook goed uit!

Nog niet overtuigd van de kansen die Rotterdam je biedt? Laat je eens inspireren door Coolblue, een van de snelst groeiende webwinkel bedrijven in Nederland.

Tot volgende week donderdag op de e.day in het geliefde Rotterdam!