Twinkle | Digital Commerce

'Tweedehands spullen verkopen vereist kennis markt'

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 1:02

Om artikelen op handelssites tegen de juiste prijs te kunnen kopen of te verkopen is op dit moment kennis van de markt vereist, stellen de initiatiefnemers van Andermaal.com. Daarom werd een site ontwikkeld met als doel 'een beter inzicht te geven in de tweedehands advertentiemarkt '. 

Wat kun je vragen?

Volgens de initiatiefnemers is dat handig als je wilt weten wat je kunt vragen of bieden voor tweedehands spullen, zoals een mobiele telefoon of computer.

Breed toegankelijk

De nieuwe website Andermaal.com  is ontstaan uit een particulier initiatief. Het concept van de site werd in eerste instantie voor eigen gebruik ontwikkeld. Omdat hier in de eigen kring positief op werd gereageerd werd besloten de informatie breed toegankelijk te maken. De site geeft de waarde, populariteit en verkooptijd aan van de gezochte artikelen. Andermaal baseert de marktwaarde op het principe 'wat tegen een goede prijs wordt aangeboden is snel verkocht'.

Omschrijving
De kwaliteit en leeftijd van tweedehands spullen wisselt sterk. Daarom geeft Andermaal een korte omschrijving van de bron in combinatie met een foto. Een samenvatting van de zoekresultaten staat in de vorm van een staafdiagram. Ook is een directe link opgenomen met het actuele aanbod van vergelijkbare artikelen op Marktplaats.nl.