Twinkle | Digital Commerce

Tintelingen genomineerd voor Emerging Entrepreneur of the Year

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 0:54

Tintelingen-directeur Patrick Moreu is genomineerd voor de titel Emerging Entrepreneur of the Year, de prijs voor de beste startende onderneming. Tintelingen biedt klanten een webshop op internet waar een kerstpakket kan worden uitgezocht.

De jury maakte afgelopen vrijdag de drie finalisten bekend: de aanbieder van kerstgeschenken dingt samen met TMNS BV en Studelta Noord-Holland BV naar de prijs. 

De titel Emerging Entrepreneur of the Year is een initiatief van Ernst & Young in samenwerking met Fortis. De jury bestaat uit veertien ondernemers en deskundigen, onder leiding van Business Universiteit Nyenrode. Deze jury maakt op 7 oktober 2006 de winnaar bekend tijdens de galafinale van het Entrepreneur of the Year uitreiking in de grote kerk te Den Haag.

Tintelingen is aanbieder van kerstgeschenken-op-maat. In de webshop wordt samenwerking met de klant een assortiment samengesteld uit een ruim aanbod van de verschillende productgroepen uit vijf prijsklassen. Uiteindelijk kan de medewerker een kerstgeschenk kiezen uit: producten, belevenissen, of goede doelen.