Twinkle | Digital Commerce

Genomineerden Search Engine Marketing Award bekend

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 1:02

Tijdens het Search Engine Marketing Congres wordt voor de tweede keer de Search Engine Marketing Award uitgereikt. Het congres wordt georganiseerd door MarketingPlaza.nu en Twinkle.

De volgende drie zoekmachinemarketing-cases zijn genomineerd:
- Bloosem Media KPN
- Traffic4u Badkamermarkt
- Toading Interhome in opdracht van ACA/JESHet congres en de uitreiking vinden plaats op 1 februari in Media Plaza in Utrecht. De jury, bestaande uit zoekmachinemarketing-experts waaronder Bert Wiggers van Startpagina.nl en zoekmachine-experts Jeroen van der Wiel, Keesjan Deelstra en Ric van Westhreenen, heeft de inzendingen beoordeeld. Daarbij is gekeken naar strategie, creativiteit en doelstelling versus resultaten. De nadruk bij het kiezen van de drie genomineerden lag op de compleetheid binnen de zoekmachinemarketing-campagne.

Congres
Het congres geeft marketeers inzicht in de wereld van zoekmachines. Bezoekers worden geïnspireerd om aan de slag te gaan met zoekmachine-marketing. Ook krijgen zij een beeld over het gebruik van zoekmachines door zowel bedrijf als consument. Daarnaast worden er cases van bedrijven getoond die deze nieuwe vorm van marketing in de laatste jaren succesvol hebben toegepast.