Twinkle | Digital Commerce

Fidelity Fulfilment opent tweede locatie in Den Bosch

2024-03-25
1000562
  • [branded content]
  • 2:20

Fidelity Fulfilment viert een belangrijke mijlpaal met de opening van hun ultramoderne magazijn, wat niet alleen hun wereldwijde bereik versterkt, maar ook nieuwe groeimogelijkheden voor klanten realiseert. Door de samenvoeging van de jarenlange ervaring in e-commerce logistiek van Make or Buy met de innovatie en het wereldwijde bereik van Fidelity Fulfilment, heeft het bedrijf een sterke marktpositie verworven, ondersteund door een breed scala aan diensten en een uitgebreid klantenbestand.

De recente opening van Fidelity Fulfilment's tweede locatie in Nederland markeert een belangrijke stap voorwaarts voor het bedrijf. Sinds de overname in 2023 en de integratie van Make or Buy heeft Fidelity Fulfilment gestaag hun positie versterkt als een toonaangevende speler in de Europese fulfilmentmarkt.

Het onderscheidend vermogen van Fidelity Fulfilment ligt in hun vermogen om unieke oplossingen te creëren voor de specifieke problemen van hun klanten. Geen enkel merk is hetzelfde, en daarom streeft Fidelity naar het aanbieden van uitzonderlijke maatwerkoplossingen die de merkidentiteit weerspiegelen in elk aspect van het fulfilmentproces, van opslag en verpakking tot verzending en retourverwerking.

Met een sterke focus op klanttevredenheid en klantloyaliteit, is Fidelity Fulfilment vastbesloten om klanten te helpen groeien. De nieuwe locatie zal fungeren als een wereldwijde basis voor flexibele fulfilmentoplossingen, waardoor klanten over de hele wereld worden ondersteund om te groeien. Met hun aanwezigheid in Nederland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk kunnen klanten profiteren van lokale expertise en wereldwijde connectiviteit. Dit stelt hen in staat om snel te reageren op veranderende marktomstandigheden, terwijl ze tegelijkertijd profiteren van de schaalbaarheid en flexibiliteit die Fidelity Fulfilment te bieden heeft.

Door de strategische ligging voor EU-transport in het post-Brexit tijdperk, is Nederland een ideale grensoverschrijdende locatie voor verkopers uit het Verenigd Koninkrijk. Met de grootste handelshaven van Europa fungeert Nederland ook als toegangspoort tot de EU-markt voor bedrijven uit de Verenigde Staten, Canada of Australië.

Naast het bestaande magazijn van 5500m², biedt het nieuwe magazijn in Den Bosch nog eens 6000m² extra ruimte. Deze uitbreiding stelt Fidelity in staat om een breed scala aan diensten aan te bieden, waaronder e-commerce fulfilment en specifieke werkzaamheden voor toonaangevende merken in de automotive industrie. Hierbij worden strenge inspecties uitgevoerd op productieonderdelen die van over de hele wereld binnenkomen, evenals sequencing van voorraad, herbewerking en reparatie. Met deze uitgebreide capaciteiten blijft Fidelity voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten en verstevigt het hun positie als een veelzijdige en betrouwbare partner in fulfilment.

‘Een locatie die onze klanten en ons nieuwe multinationale fulfilment bedrijf gaan helpen om verder te ontwikkelen en te groeien. Ik hoop dan ook dat deze nieuwe locatie ons allen veel voorspoed zal brengen’, aldus Mathijs Smit, Managing Director Nederland.

Dit artikel verschijnt op initiatief van Fidelity Fulfilment
Tekst en Afbeelding: Fidelity Fulfilment