Twinkle | Digital Commerce

Toekomst Score nog altijd onzeker, voorraden verkocht

2023-07-25
1000562
  • [nieuws]
  • 0:55

De MFG Group van ondernemer Martijn Rozenboom neemt de voorraden van de failliete modeketen Score over. De komende weken wordt onderzocht of Score op een andere wijze voortgezet kan worden.

Het personeel van Score is afgelopen vrijdag hierover geïnformeerd. MFG Group, dat eerder verschillende formules zoals SuperTrash, Expresso, Claudia Strater, Promiss en Miss Etam overnam of gedeeltelijk doorstartte, gaat de voorraden de komende maanden uitverkopen. Voor Score betekent dit dat nog niet duidelijk is of het kan doorstarten. Wel worden er winkels gesloten. ‘Dit biedt wellicht een nieuwe kans voor de toekomst en de mogelijkheid om nog een succesvolle periode af te sluiten’, aldus een bericht aan het personeel.

Score werd eind juni failliet verklaard. Er was goede hoop op een doorstart, omdat meerdere partijen geïnteresseerd waren. Daarom werden de ruim vijftig winkels ook opengehouden. Hoeveel winkels de komende tijd sluiten is niet bekend. Eerder werd modemerk Chasin’, dat onderdeel was van Score, al verkocht aan de JOG Group, het moederbedrijf van Garcia en Jeans Centre.