Twinkle | Digital Commerce

Skechers gaat verkopen op Shein

2023-06-21
1000562
  • [nieuws]
  • 0:55

De marketplace van Shein begint vorm te krijgen. In de VS en Brazilië voegt het fastfashion-platform externe verkopers toe in de categorieën huishoudelijke apparaten, smart home en DIY. Ook bekendere merken zoals Skechers gaan op het platform verkopen.

Het Chinese fastfashionbedrijf liet weten om een breder assortiment te willen aanbieden dan alleen fashion en accessoires, vandaar de toevoeging van andere producten. Welke merken we kunnen verwachten is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat schoenenmerk Skechers een aanbod op het platform zal plaatsen. Daarnaast zegt het bedrijf samen te werken met ‘vooraanstaande internationale multi-label boutiques’ om een uitgebreid aanbod van fashion-, beauty- en lifestylemerken naar de marktplaats te brengen.

Shein zegt verkopers op de marktplaats realtime inzicht te bieden in de data en neemt de fulfilment op zich. Het gaat volgens een verklaring van het bedrijf om een gecureerd aanbod van merken die op het platform verkopen. Shein wil zijn marktplaatsmodel de komende maanden uitbreiden naar andere markten.