Twinkle | Digital Commerce

Thuiswinkel.org bij de Webwinkel Vakdagen

2023-03-22
1120630
  • [events]
  • 1:02

Op 29 en 30 maart 2023 vindt de 16e editie van de Webwinkel Vakdagen plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het evenement zal vol zijn van inspirerende sprekers, relevante onderwerpen en exposanten uit de gehele digital commerce.

We zien je graag op onze eigen stand!

Ook Thuiswinkel.org is er dit jaar weer bij en we zijn te vinden op onze eigen stand (nr.056). Ieder jaar verzorgd een Thuiswinkel.org-lid onze stand en dit jaar neemt Karwei, het Nederlandse warenhuismerk dat zich richt op verkoop van producten voor huis- en tuinverbetering, deze verantwoordelijkheid op zich.

Op onze mooi aangeklede stand informeren wij jou graag over het lidmaatschap bij Thuiswinkel.org. Daarnaast zijn er ook meerdere collega’s die gaan spreken tijdens de Webwinkel Vakdagen. Zo vertelt Vincent Romviel, jurist bij Thuiswinkel.org, meer over wetgeving om rekening mee te houden als je cross border gaat verkopen. Vertellen Riana Wassing, Programmamanager e-Academy, en Marin Wiellersen, opleidingsdeskundige en e-learningconsultant, alles over Learning & Development. En vertelt Inge Demoed, Business Innovation Manager, meer over duurzaamheid en de kansen die dit onderwerp biedt. Mis deze sessies niet

Ben je benieuwd naar de inzichten die onze collega’s met je zullen gaan delen? Of wil je meer over het lidmaatschap weten? Dan zien wij jou graag in de Jaarbeurs in Utrecht op 29 en/of 30 maart!

Bekijk voor meer informatie het programma via www.webwinkelvakdagen.nl/nl/programma.