Twinkle | Digital Commerce

Asda werkt nu ook samen met Deliveroo voor snelle bezorgingen

2022-08-08
1000561
  • [nieuws]
  • 0:48

De Britse supermarkt Asda heeft een samenwerking aangekondigd met Deliveroo, die laatste gaat voor vijftien vestigingen boodschappen bezorgen.

Deliveroo is niet de eerste maaltijdbezorger waarmee Asda samenwerkt, eind vorig jaar was er namelijk al de samenwerking met Just Eat Takeaway.com. Asda wil de thuisbezorging van boodschappen echter opschroeven en kiest daarvoor een nieuwe partner. Tegen het einde van het jaar moet de bezorgdienst in driehonderd Asda-winkels beschikbaar zijn.

Consumenten kunnen kiezen uit 2.400 producten uit het assortiment van de super, die in aanmerking komen voor bezorging. Het gaat om dagelijkse producten zoals ontbijtgranen, thee en erwten, bezorging gebeurt binnen het halfuur, beloven de twee bedrijven. ‘We wille meer mogelijkheden creeren om gemakkelijk Asda-producten te kopen en het breedst aanbod aan bezorgopties aan te bieden, waardoor klanten de flexibiliteit hebben om te kiezen hoe en wanneer ze bij ons willen winkelen’, aldus Simon Gregg, senior vice president e-commerce bij Asda.