Twinkle | Digital Commerce

Catawiki verhuist hoofdkantoor

2022-04-06
1000562
  • [nieuws]
  • 0:55

Online marktplaats Catawiki betrekt een nieuw kantoor in het centrum van Amsterdam, in een voormalig V&D-pand. Het bedrijf verplaatst daarmee ook de statutaire zetel van Assen naar Amsterdam.

Het nieuwe hoofdkantoor is gevestigd aan het Rokin/de Kalverstraat en omvat meer dan 4.500 vierkante meter, verdeeld over vier verdiepingen. Het voormalige V&D-pand is door IEF Capital getransformeerd tot een winkel- en kantoorgebouw. Catawiki test een nieuwe manier van werken waarbij elk team twee vaste dagen per week op kantoor is om samen te werken aan projecten en nieuwe ideeën op te doen. Op de overige dagen mogen werknemers zelf beslissen waar ze willen werken.

Iolanda Meehan, Chief People Officer van Catawiki vertelt in een persbericht: ‘We hebben de afgelopen twee jaar op afstand gewerkt, en tegelijkertijd een van de meest succesvolle groeiperiodes van Catawiki doorgemaakt. We zijn ervan overtuigd dat de huidige generatie werknemers de controle willen hebben over hoe, waar en wanneer ze werken. Catawiki biedt de juiste ruimtes, tools en infrastructuur om iedereen in staat te stellen optimaal te werken.’