Twinkle | Digital Commerce

About You verkoopt digitale mode op nieuw platform

2022-04-13
1000562
  • [nieuws]
  • 1:09

About You heeft een nieuw platform gelanceerd onder de naam Hypewear, waar het digitale mode verkoopt.

De modespeler verkoopt op het nieuwe platform ‘NFT’s voor iedereen’, zo is te lezen in een persbericht. De digitale producten zijn niet alleen bestemd voor rijke high-fashionliefhebbers met crypto-kennis, maar ook voor mensen zonder crypto-wallet en af te rekenen met gewone valuta als euro’s en dollars.

About You werkt voor het digitale mode-assortiment samen met verschillende 3D-fashion en graphic designers, maar ook met klassieke merken op het gebied van mode, sport, muziek en gaming. De digitale ontwerpen worden wekelijks gelanceerd in beperkte drops met exclusieve en unieke items. Klanten kunnen een foto uploaden op Hypewear, waarna de kledingstukken digitaal worden aangepast aan het lichaam van de gebruiker.

‘De Metaverse heeft een nieuwe, spannende wereld geopend voor bedrijven en mode, die wij bij bij About You ook willen helpen vormgeven,’ aldus Tarek Müller, medeoprichter en co-ceo van About You. ‘Met Hypewear brengen we ons merk naar de digitale wereld en stellen we iedereen in staat om daar deel van uit te maken. Onze visie is dat alle fysieke mode-items in de toekomst ook als digitale versies te verkrijgen zijn. We willen de bestemming worden voor digitale mode en de mainstream garderobe van de Metaverse.’

De registratiefase voor Hypewear gaat op 12 april van start. Elke nieuwe klant krijgt bij registratie een vouchercode voor een gratis digitaal mode-item.