Twinkle | Digital Commerce

Boodschapjes.com helpt gedupeerde winkeliers door platform open te stellen

2020-03-20
1000562
  • [nieuws]
  • 1:01

Lokale winkeliers die thuisbezorgen en die door de coronacrisis zijn geraakt kunnen nu gratis op het platform Boodschapjes.com terecht om hun producten aan te bieden.

Boodschapjes.com bundelt het aanbod van lokale winkeliers die boodschappen bezorgen. Het idee daarachter is dat consumenten steeds vaker online hun boodschappen doen, maar dat lokale winkeliers vaak worden vergeten, terwijl dat aanbod volgens het platform ook zeker de moeite waard is. Boodschapjes.com bundelt dat aanbod.

Lokale winkeliers – met eigen bezorgservice – die zijn geraakt door de crisis, kunnen nu kosteloos aansluiten op het platform. Oprichter Lucy Eind: ‘Naast detailhandelaren zijn bijvoorbeeld ook kwekerijen, foodproducenten en horecaleveranciers die gedupeerd zijn en alternatieve afzetkanalen zoeken welkom.’

'Steun lokale winkeliers'

Zij benadrukt ook het belang om juist in deze tijd aankopen te blijven doen bij lokale ondernemers. ‘Wij dragen graag bij aan het zichtbaar maken van partijen die dit momenteel hard nodig hebben. Juist lokale ondernemers zijn in deze tijden belangrijk om te steunen daar zij een essentieel onderdeel zijn van de voedselketen.’ Ook kan volgens Eind door dit soort initiatieven enigszins de druk van de ketel van de grotere handelaren worden gehaald.

Boodschapjes.com lanceerde enkele jaren geleden.