Twinkle | Digital Commerce

Gadero opent eerste showroom

2019-03-27
1000562
  • [nieuws]
  • 0:57

Houtwebshop Gadero maakt een eerste voorzichtige stap naar fysieke verkoop. De winkel opent een showroom en afhaalpunt met beperkte koopmogelijkheid.

De focus bij de showroom, die vandaag zijn deuren opent in Breukelen, ligt echter niet op de fysieke verkoop van hout, aldus eigenaar Henk Jan Bijmolt. ‘Onze doelgroep wil graag hout en stenen artikelen met eigen ogen zien. De kleur, structuur en vorm van hout en steen ziet er in het echt toch net even anders uit. Dat begrijpen we en daarom zijn we hier neergestreken met onze eerste showroom.’ Artikelen in de shop kopen is slechts beperkt mogelijk. Het magazijn van de nummer 166 van de Twinkle100 blijft namelijk in Groningen, de standplaats van de online houtverkoper.

Het bedrijf heeft al afhaalpunten in Groningen en België.

Duitsland

In de showroom kunnen consumenten producten uit het assortiment van het bedrijf bekijken. Zowel binnen als buiten. Hier staan onder meer overkappingen, schuttingen en voorbeelden van tuinhout. Gadero behaalde in 2017 een webomzet van tien miljoen euro. Sinds augustus is het bedrijf ook actief in Duitsland, waar het een deel van zijn houthandel verkoopt en tweewekelijks levert.