Twinkle | Digital Commerce

Jimte Jepma aan boord bij Beate Uhse

2017-05-28
540304
  • [nieuws]
  • 1:04

Jimte Jepma is de nieuwe director digital competence center van Beate Uhse. In deze rol is de voormalig manager e-commerce & digital marketing van Coolcat verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de Europese online kanalen van het erotiekbedrijf.

Bij Beate Uhse hebben de afgelopen maanden een aantal verschuivingen plaatsgevonden. Zo vertrok ceo Nathal van Rijn in januari, na drie maanden dienst. E-commerce directeur Jacky Lambert stapte afgelopen november over naar eenzelfde functie bij Vacansoleil Camping Holidays. Begin deze week werd het contract niet verlengd van coo Dennis van Allemeersch, die ook kort de taken waarnam van Van Rijn.

Versnelling van groei
Nu springt Jepma, een bekende in de online markt, aan boord bij het moederbedrijf van onder andere Pabo.nl en Christine le Duc. ‘Mijn doel is het zorgdragen voor versnelling in de groei van digitale omzet en rendement door het bieden van verbeterde tools, kennis en inzichten aan de omnichannel organisatie’, laat hij optekenen in een persbericht.

Coolcat
Jepma komt van Coolcat, waar hij de titel manager e-commerce & digital marketing op zijn visitekaartje had staan. Daarvoor werkte hij in soortgelijke functies bij Noppies en Kodak Gallery.