Twinkle | Digital Commerce

Bilder & De Clercq keert terug met landelijke thuisbezorging

2017-05-28
180101
  • [nieuws]
  • 1:11

Bilder & De Clercq levert sinds kort in heel Nederland ingrediënten voor diverse maaltijden bij consumenten thuis. De maaltijdbezorger hanteert een bestel-drempel van 25 euro en levert dan gratis thuis. 'We zitten nog in de opstartfase en gaan langzaam opschalen', aldus het bedrijf.

Bilder & De Clercq biedt sinds februari 1-, 2- en 3-persoonsmaaltijden aan in zijn webshop. De besteller ontvangt ingrediënten om de maaltijden thuis te bereiden. Naast maaltijden verkoopt het bedrijf ook diverse wijnen, een geschenkset en borrelplank. Wie tot en met donderdag 18.00 bestelt, krijgt de artikelen zaterdagochtend thuisgeleverd; de verswaren zijn tot drie dagen houdbaar.

Failliet
Het ging het Amsterdamse concern eerder niet altijd voor de wind. Kort na het opzetten van interactieve bestelmuren in kantoren verloren aandeelhouders het vertrouwen in Bilder & De Clercq, waardoor het een faillissement niet kon voorkomen. Daarbij sloot het bedrijf ook zijn twee winkels in Amsterdam, waar klanten ingrediënten voor de recepten afgepast konden afhalen.

Maaltijdenmuur
Vorig jaar blies het bedrijf na een doorstart zijn bestelmuur-concept weer nieuw leven in en plaatste er één op Schiphol, zodat medewerkers van de luchthaven er konden bestellen. Dat kan met de mobiele applicatie van Bilder & De Clercq, die de boodschappen voor de getoonde recepten op kantoor bezorgt.